onsdag den 11. juli 2012

STOFBYTTE OG -SALG

MIT ALLERFØRSTE STOFBYTTE I BLOGLAND
En af de gode ting ved blogland er jo at man kan dele gode og kreative ting med hinanden.
Deriblandt også bytte stof  med hinanden og det er jo ret så smart hvis man gerne vil udvide sin stofsamling uden at have penge op af lommen.
Jeg har lige lavet mit første bytte med hende her jeg havde fundet dette fine dynebetræk med lilla blomster og byttede halvdelen af det til de fine ballonbørn, stoffet er i så fin stand og jeg har ønsket mig det længe så er vældig glad og tilfreds.
I morgen ryger så blomsterne af sted til Marlene så det passer med at pakken lander hos hende når hun er tilbage fra ferien. Måske jeg skulle gøre hende ekstra glad og sende det i en fin pose med elefanter, mon ikke det bliver et hit ?
Har netop modtaget en fin sending af stof fra Sverige og noget af det kan i også få glæde af hvis i har lyst.
Herunder er de første ting til salg.
Måske er der noget der frister? Så kan du sende mig en mail. Da jeg jo ikke har ubegrændsede mængder er det efter først til mølle princippet.Skønt skønt decoplus med de yndigste motiver. Stoffet er som nyt, altså i virkelig god stand. Hvert billede måler ca. 30x35 cm. 1 stykker med de 4 viste billede sælges for 160 kr. ( 40 kr pr. billede ) sælges ikke enkeltvis. Dette kan foreksempel blive til de fineste børnepuder.Er du ligesom mig helt forelsket i denne nuttede teddybjørn har du nu chancen for at købe dette stof. Stoffet er som nyt og prisen er sat efter cm. princippet. 1 stykke på 40x40 til 40kr ( Der er mulighed for flere sammenhængende stykker).


Kender i denne lille svenske fyr, er han ikke sød. Jeg er selv er ret vild med ham. Selve figuren måler ca. 24x31 cm 1 stykke med 1 figur sælges til 40 kr. Behøver jeg at sige at stoffet er som nyt.

1 kommentar:

  1. Jo, det var bestemt et hit!! :D
    Igen tusind tak for elefantposen! Og for byttehandlen i det hele taget.

    Jeg nyder altid at se blogindlæg om stof, og det er jo nogle fine nyerhvervelser, du har. :)

    SvarSlet